Eliisa-teatteri

Eliisa-teatteri on ammattilaistasoisesti johdettu harrastajateatteri, jota ylläpitää Teatteriyhdistys Eliisa ry. Teatterin toiminta on vakiintunutta ja teatteri on löytänyt oman paikkansa Tampereen laajassa ja korkeatasoisessa teatterimaailmassa.

Teatterin tarkoituksena on tuottaa klassisia näytelmiä tai uusia, historiallisia näytelmiä mahdollisimman aidossa ympäristössä. Brändin ydin on ”Eliisa esittää muistoja menneestä”.

Keskeisiä arvoja teatterin toiminnassa ovat työn laatu, historianäkökulma, miljöö ja sen arvon nostaminen teatterin toiminnan avulla, asiakastyytyväisyys, teatteriharrastajien auttaminen mahdollistamalla työskentelyn ammattiohjauksessa sekä yhteisöllisyys. 

Saadun katsojapalautteen mukaan teatteri on onnistunut tarkoituksessaan. Katsojien mukaan esitykset antavat mieleenpainuvan elämyksen ja vievät katsojansa hetkeksi menneeseen maailmaan.

 

Historia

Teatteri perustettiin 15.11.2010. Teatterin aiemmat produktiot löytyvät arkistosta.

 

Vastuuhenkilöt

Teatterin toimintaa johtaa Teatteriyhdistys Eliisa ry:n hallitus ja teatterin päivittäisestä toiminnasta vastaa Merja Kurkinen teatterinjohtajana.

 

Teatterinjohtaja Merja Kurkinen

THM, projektijohtaja 

merja.kurkinen@gmail.com

puh. 040 511 7855

 

Rahastonhoitaja, kirjanpitäjä Anna-Kaisa Lehtinen

anna-kaisa2@pp.inet.fi

puh. 0400 868 444

 

Markkinointijohtaja Tea Lehmuskoski

HTM 

tea.lehmuskoski@gmail.com

puh. 045 342 9280

 

 

Hallituksen puheenjohtaja Jari Kurkinen

MBA, tutkija, tietokirjailija

jari.kurkinen@gmail.com

puh. 050 517 5390

 

 

Muut toimijat

Eliisa-teatterin esityksiä on toteuttamassa suuri joukko alan harrastajia ja tarvittaessa muutama ammattilainen. Ammattilaisia käytetään ensisijaisesti näytelmien ja esitysten ohjaustöissä sekä pukuompelussa.